Frankfurt i bilder

Ibland var det svårt att hitta fram till ställen eftersom så mycket stod på tyska och ingen i vår grupp var så jätteduktiga på språket. Då var det bara att ta fram kartan och fråga sig fram som en äkta turist. Speciellt menyerna på mindre restauranger var enormt jobbiga att förstå då det inte stod något på engelska.
 
Julmarknaden var hur mysig som helst och man fick äkta julfiilis.
 
På många ställen var arkitekturen verkligen annorlunda. Ibland undrade man vad de tyska arkitekterna riktigt tänker med, men snyggt var det för det mesta. På bilden ser man t.ex. en rulltrappa som går raka vägen upp genom hela köpcentret utan att stanna på någon av de fyra/fem första våningarna.
 
Köpte riktigt lagligt alkohol från matbutikerna. Deras åldersgräns för alkohol är bara 16 och för starksprit 18. Tog med mig hem några flaskor vin eftersom de kostade ca 2 euro per styck. Fast under resan hem blev det såklart lite mindre lagligt igen, hehe..
 
Besökte ett judiskt museum.
 
.. och Europeiska Central banken.
 
Enorma koppar chokokaffe på Starbucks. Satt där med tjejerna för att få gratis internet :)
 
Mera bilder får ni senare tror jag. Det här blev bara "Del 1", men bra så. För visst är ni suuper intresserade av att se så mycket av min resa som möjligt? Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback