Vappen då

Har en fin vecka både bakom och framför mig. Jag har fått vara mycket med både Alfons och kompisarna. T.ex. på lördag hade vi en riktig tjejkväll ute. Besökte Fé i Ekenäs och sedan blev det ännu Nox en stund för min del. Bäst märks det ändå på kontot att man har haft det roligt.. Borde verkligen försöka hålla i mina pengar nu en stund.
 
Kom hem idag på kvällen till Hesa efter att ha lagat god mat hemma hos Alfons tillsammans med Jonas och Alle. Var nästan glad över att komma hit eftersom jag redan imorgon på dagen får åka tillbaks till Karis! Men före det ska jag gå lite på stan och fixa några saker. Många har sina festplaner för imorgon redan klara, men jag tar dagen mest som den kommer. Det enda jag vet är att jag först vill hänga med tjejerna och sedan med Alfons, antagligen i Ekenäs.
 
En som är finare än någon annan.
 
Jag är inte alls så farligt trött ännu eftersom jag sov en bra timme med Kajsa på dagen då jag agerade barnvakt. Också på natten fick jag säkert över 9 timmars sömn. Ska i alla fall försöka börja sova om en stund så att jag är riktigt pigg imorgon. Hoppas att ni alla har en bra vappen!

God natt

Är på riktigt pissigt humör. Blev inte godkänd i uppkörningen pga ett dumt fel som en del andra tydligen godkänner, men inte den gubben jag körde med, nej så klart inte. Varför skulle han godkänna mig liksom? Jag som annors körde helt perfekt. Känner mig påriktigt orättvist behandlad.
 
Tänker fortsätta chilla under täcket och vänta på bättre tider. Tack och hej.
 

Easy as one two three

God kväll från dagistanten Mimmi! Haha. Nej men gud vad tröttsamt att jobba på dagis. Skulle jag lägga mig ner i sängen nu så skulle jag somna inom 2 minuter. Det var ändå riktigt kul (roligare än något annat jobb jag har testat på, fast det är väl inte heller så många..)
 
 
Haha jo. Testade PicMonkey.
 
Nu ska jag fixa Photoshop till min nya dator och sedan ut och övningsköra. Tänker såå köpa vaniljglass hem samt mera Oboy-pulver. Ni vet inte heller hur sugen jag är på det just nu.

Where do we go from here

En rolig vecka bakom mig, mycket mys, fest och vänner. Ska nu gå i säng eftersom jag ska på jobb för första gången imorgon. Lite nervöst, men det går säkert bra! Har även klarat av teoriprovet och kortet får jag antagligen på torsdag då jag kör upp. Ännu mer nervöst.
 
Har fastnat totalt för den här låten:
 

Oblivion

Sommarlovet har börjat för min del. Haha okej, nu överdrev jag.. Men åtminstone har jag haft helt ledigt i snart två veckor om man inte räknar med introduktionskursen jag var på och en finskatimme. Nu ser mitt liv ut så här: Jag ska gå finskakursen på distans och antagligen får jag redan nästa vecka börja jobba som vikarie på dagis. Det bästa skulle vara ifall jag får jobba nu hela resten våren och ännu hela juni då Alfons är på interrail. Efter det kan man ta sommarlov på riktigt.
 
Veckoslutet har varit hur bra som helst. På lördag kom vi till Hesa med Alfons, Max och Anton. Var hos mig och äta, shoppade lite grann och såg nya filmen Oblivion på bio! Riktigt bra för att vara sci-fi. Efter att Max och Anton farit tillbaks till Karis, for jag och Alfons hem till Kalle där det redan var några andra människor. Vi hade det mysigt, provsmakade lite vin och testade också på krogen som låg ett par hundra meter ifrån Kalles. Söndagen spenderades i min säng med Alfons, datorn och serien Dexter.
 
Fina pojkar på bio
 
Måste erkänna att jag även idag har haft en riktigt lazy day. Försöker vila bort snuvan och komma igenom bilskolans lärobok. Skriver äntligen teoriprovet på torsdag, så vill ju helst klara det :) Imorgon ska jag upp till Seures kontor och visa mitt straffregisterutdrag samt tala om jobb osv. Efter det blir jag antagligen i stan och slösar upp mina pengar på något nytt till garderoben. På onsdag till Karis, tjejkväll står då på schemat, jeje.

Slutkörd

Hälsningar från en totalt utmattad Mimmi som just varit på över en och en halvtimmes powerwalk/länk, men som till största del faktist blev länk. Nu väntar jag på Alfons som får sin frisyr fixad. Dricker en supergod yoghurt under tiden. Senare far vi väl ut och cruisa så jag får testa min nya cruiser och imoron blir det Helsingfors.
 
 

Ice latte

Har haft en skön dag. Promenerat mycket ute i solen, träffat mormor i Östra centrum och ätit gott. Köpte en cruiser board inne i Stadium, men mer om det senare! Jag fick även ut mitt rellaprov med en fin 8:a på. Hade fått fulla poäng på alla svar, men hann aldrig skriva något svar på sista frågan. Nå, lika nöjd är jag med en 8:a som med en 9:a eller 10:a. Det var en lite roligare provutgivning än vanligt då vi hade en kille från Hare Krishna på besök som fick berätta om sitt samfund och vad de riktigt håller på med. Förstår mig ändå inte riktigt på de där extremt troende människorna.
 


Supergod mat på en restaurang som tydligen ägs av Fazer inne i Itis med mormor. Till efterrätt tog vi en ice latte på Café Faster.

Påsklovspaus

Har inte hunnit eller orkat blogga alls under påsklovet, så ska se till att ni får en snabb uppdatering om vad som har hänt!

På torsdagmorgon for jag iväg till Karis och Alfons där jag spenderade hela helgen. Första kvällen blev det en cider på Serendi med flickorna och senare romantisk fondue hos gubben. På fredag var det backyard hela dagen och senare for vi och kolla på Redrama som uppträdde i Noxx. Efter en lång natt utan sömn sov jag istället hela dagen och mot kvällen åkte jag och favorit tvillingarna iväg till Ekenäs där vi var V.I.P på ettan. Lite gratis skumppa och dansas senare fick vi skjuts tillbaks till Karis där vi fortsatte festa i Noxx. Jättelyckad kväll!

På söndag åkte jag lite slalom i Påminne och igår läste jag på mitt matematikprov nästan hela dagen. Dock hängde jag med ut med killarna senare och testade att åka med en cruiser board vilket gick konstigt bra! Efteråt var det riktig myskväll hos Alfons & co med bastu, pizza och monopol.

Trots ett par bekymmer och några konstiga människor har mitt påsklov varit helt super. Dessutom har jag äntligen fått börja använda min nya vårjacka som jag köpte inne på Vila. Var och varannan här i Hesa går ju omkring med militärgröna jackor, men varför inte köpa en själv när de är så snygga?! Tyckte dessutom att jag fick min för ett ganska bra pris (59,95).

Nu ska jag sluta skriva och läsa en bra bok istället. Bilskolans teoribok får vänta ännu ett litet tag.. Heh.

På väg till skolan med nya jackan och ett av mina nya Iphoneskal från Paris.