You make me feel so alive

Mitt liv har varit ganska upp och ner den senaste tiden så har inte orkat blogga. Det är dessutom svårt att blogga om sitt liv och sina tankar när man inte ens själv vet riktigt vad som händer. Förstår inte hur det kan finnas så många människor som bara älskar och njuter av att förstöra det för andra? Jag har fått ta mycket skit från olika håll, men har även fått spendera många fina dagar, kvällar och nätter tillsammans med vännerna. Har också hunnit besöka både pappa och småbröderna på stugan i Korpo samt mormor i Helsingfors.
 
 
Idag kom mamma efter mig från Karis, så jag kommer att spendera den här veckan i Dalsbruk. Imorgon kör jag efter syster från Pargas och på måndag har hon program i Hesa, så då bär det av dit. Sedan tillbaks till bruket igen.
 
Ny topp från Cubus som jag hade på Jonnes fest.
 
Terassrunda med flickorna och strawberry margaritas.
 
Fisketur med Alfons en skön onsdagkväll.
 
Så där ja, nu har jag uppdaterat min blogg om vad som händer och sker för tillfället. Nu lockar ett par avsnitt av Geordie Shore och kall Pepsi max med isbitar!

Baltic Jazz idag

 

Sjätte dagen i rad jag är på länk och fy vad det känns bra. Jobbigt bara med alla minigrodor på vägen som man får akta sig för då de finns över allt och man hela tiden tänker trampa ihjäl någon. Imorgon blir det vilodag och antagligen en sväng till Hangö och regattan. Tänkte fara dit redan idag, men med tanke på mitt tillfälliga tränings-och matprogram så skulle jag varken orka eller villa festa två dagar i rad. Ikväll blir det ändå lite Baltic Jazz med kusin!


Länk och glass

De tre senaste dagarna av mitt liv har bestått av glass och träning. Det var allt för länge sedan jag tränade ordentligt så nu får det bli ändring på den fronten. Kanske ska ta och byta ut glassen också mot något lite nyttigare, men inte idag. Haha. Och när jag säger att jag har ätit glass de senaste dagarna, så har jag ätit glass och endast glass..

Är ensam hemma i Dalsbruk, men imorgon tar jag bussen till Åbo där mamma och syster redan är. För tillfället ser jag på The Valleys på MTV som har premiär idag. Helt sjuka personer som är med där, men vill ni ha underhållning så rekommenderar jag serien! Den är ganska i stil med både Jersey och Geordie shore.