Resumé

Det har inte blivit så mycket bloggning under de senaste veckorna och kommer antagligen inte att bli så hemskt mycket mera nu heller. Jag är i Helsingfors nu ensam efter att ha varit i över två veckor i sträck tillsammans med Alfons, hehe. Kanske riktigt bra med några dagars paus ifrån varandra, men oj så kul det ska bli att få se honom på lördag igen!
 
Tänkte lägga upp några bilder från de gångna veckorna så att ni får se lite vad jag har hållit på med :)
 
Favoritdrycken (efter vatten), färgglada naglar och lite somrigt gult.
 
Syster hade vårkonsert med sin kör förra veckan. Jättebra! Och bästa storesyster Mimmi fixade till hennes frisyr och smink, som tyvärr inte ser riktigt lika bra ut på bilden som togs efter showen som före..
 
Ishockey-tittas och cider-drickas, både på clubben och hemma.
 
Har också hunnit hälsa på en pappa i blåa byxor och småbröderna.
 
Ett par romantiska picknickar, både dagstid vid vattnet och kvällstid med facklor och brinnande ljus.
 
Första cykelturen för i år!
 
Det har varit så gott som bara fint väder.
 
 
Förra veckans onsdag upträdde Kim Cesarion på Svenska talande klubben i Korjaamo och mamma var på extra snällt humör och köpte biljetter åt mig och Alfons. Kim sjöng verkligen skitbra och också Suvi som upträdde före honom var jättebra på scen :)
 
Lite mera romantik så där en vanlig måndag.
 
Och så här har det sett ut idag: Började äntligen läsa fortsättningen på Hungerspelen (fast jag helst skulle villa läsa den på engelska) efter ca ett och ett halvt år då jag läste första boken. Tog med mig en filt, pepsi max och salmiakspastiller och satte mig på gräset i parken som ligger så gott som rakt utanför vårt hus. Inte ett enda moln på himlen, så fick komma in igen efter 3 timmar så att jag inte skulle bränna mig.
 
Idag och imorgon ska jag satsa på att få några uppgifter i finskan färdiga så att jag sedan är redo att skriva provet om ca en vecka. Något desto mera har jag inte planerat, så det blir antagligen ett par riktigt lugna och sköna dagar.