Syyslomabileet .

Flickorna har nu åkt iväg hem och jag ligger ensam hemma kvar i sängen. Tror inte att jag lämnar den mera idag även fast jag borde till butiken och köpa mat åt mig. Kvällen igår var ändå helt awesome! Vi blev inte så många som jag hade räknat med först på tjejkvällen, men gud vad kul vi hade. Senare stack vi till Kaivo. Tror bestämt att gårdagen var en av de bästa krogkvällarna hittills. Åtminstone i stan. Också DJ:n igår var grym!
 
 
Då vi kom hem på natten snubblade vi över en kille som låg i mörkret i trappuppgången. Med en massa ny energi och vilja att hjälpa andra människor efter min första hjälpen-kurs, så hjälpte jag killen att stiga upp och ta sig upp för trapporna till sin lägenhet. Han var i så dåligt skick att han inte kunde säga vad han hette eller på vilken våning han bodde så ni kan ju gissa hur svårt det var att hitta fram. När jag väl hade listat ut vad han hette genom att kolla hans plånbok, fick jag fram honom till dörren, hittade hans hemnyckel i hans ficka och hjälpte honom in.
 
 
En massa annat hände också igår men tycker att det får lov att räcka så här nu på bloggen :) Tack tjejer för en super kväll och hoppas vi gör om det snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback