Nu tammifään .

Halsen började värka igen på lördag. Som tur hade jag tid till en specialist idag på morgonen i Ekenäs och fick beskedet att det blir operation genast på onsdag! Tonsillerna bort då alltså. Sedan är jag sjukskriven i två veckor, men får nog gå till skolan (provveckan börjar ju nästa vecka) om jag orkar.

Valde att operera så fort som möjligt eftersom jag far till Frankfurt om exakt tre veckor och sedan blir det både jul och nyår osv. Tyvärr missar jag en massa skoj nu också. På torsdag skulle det ha varit HIFK - Jokerit, på fredag shopping med Paulinus och på lördag fest samt nattfotis. Bu.

Nå idag har det i alla fall varit en bra dag. Mamma klarade sitt test, så nu får jag börja övningsköra så fort vi har fått polislovet. Jee. Sedan läkare som sagt och efter det till skolan på några lektioner och info om studentexamen. Tänk att jag redan på våren skriver hälsokunskap?! Jees. Nå efter skolan for jag hem till Issu och Janni. Vi lagade riktigt god mat och hade lite måndagsmys före vi for iväg med Sofia till Ekenäs på studiebesök kl 6. Tog 8:ans tåg till Helsingfors och har sett på hyrfilm med syster och mamma. Blir här över natten.

Det blev visst ett småflummigt inlägg, men jo. Imorgon ska jag äta så mycket god mat jag bara kan eftersom det sen blir att leva på bara glass i två veckors tid! Nati kram :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback